Νέα

ALLIANCE 4o Δελτίο Τύπου
,

ALLIANCE 4o Δελτίο Τύπου

Κατεβάστε το Δελτίο Τύπου

Τρίτη 11/10/2016, Βόλος

ALLIANCE: Σεμινάρια “Νέοι ερευνητές” και “Εκπαίδευση εκπαιδευτών” στη Ρίγα, Λετονία

Προκειμένου να στηρίξει τη βιωσιμότητα των δραστηριοτήτων εκπαίδευσης / κατάρτισης, η κοινοπραξία του ALLIANCE διοργανώνει δύο σεμινάρια με τίτλους “Εκπαίδευση εκπαιδευτών” και “Νέοι ερευνητές” στη Ρίγα της Λετονίας από τις 19 έως τις 21 Οκτωβρίου 2016, κατά τη διάρκεια του 16ου Διεθνούς Συνεδρίου “Reliability and Statistics in Transportation and Communication” (RelStat-16).

Όσον αφορά το σεμινάριο “Εκπαίδευση εκπαιδευτών”, το υλικό των 12 μαθημάτων του εκπαιδευτικού προγράμματος του έργου “Βιώσιμοι Συγκοινωνιακοί Κόμβοι” θα παρουσιαστεί συνοπτικά από τους εκπαιδευτές των αρμόδιων ινστιτούτων.

Σχετικά με το σεμινάριο “Νέοι ερευνητές”, συνολικά 9 μεταπτυχιακοί φοιτητές και υποψήφιοι διδάκτορες από τη Λετονία, την Ελλάδα και τη Γερμανία θα παρουσιάσουν την ερευνητική τους εργασία. Επιπλέον, η κοινοπραξία του ALLIANCE έχει προσκαλέσει τον Hon.-Prof. Dr.-Ing. Klaus Richter, από τη Γερμανία, ο οποίος θα παρουσιάσει τον ρόλο των RFID στην εφοδιαστική αλυσίδα και την παραγωγή, και τον καθηγητή Massimo Merlino, από την Ιταλία, ο οποίος θα κάνει μια παρουσίαση σχετικά με την τεχνολογία και τη βιωσιμότητα των μελλοντικών εφοδιαστικών αλυσίδων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με:

Συντονιστής έργου:

Prof. Irina Yatskiv (Jackiva)
Transport and Telecommunication Institute
Ρίγα, Λετονία
Τηλ: +37167100544
Email: Jackiva.I@tsi.lv

Υπεύθυνοι διάχυσης έργου:

Ευτυχία Ναθαναήλ, Γιάννης Αδάμος
Εργαστήριο Κυκλοφορίας, Μεταφορών και Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας (TTLog)
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Βόλος, Ελλάδα
Τηλ: +302421074164+302421074158
Email: enath@uth.grgiadamos@civ.uth.gr

Η επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.alliance-project.eu