Νέα

RelStat-16, Σεμινάρια ‘Εκπαίδευση εκπαιδευτών’ & ‘Νέοι Ερευνητές’
,

RelStat-16, Σεμινάρια ‘Εκπαίδευση εκπαιδευτών’ & ‘Νέοι Ερευνητές’

Στις 19 Οκτωβρίου 2016, η Δρ. Ευτυχία Ναθαναήλ και ο Δρ. Λάμπρος Μητρόπουλος αντιπροσώπευσαν το Εργαστήριο Κυκλοφορίας, Μεταφορών και Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας (TTLog) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο σεμινάριο “Εκπαίδευσης εκπαιδευτών” που πραγματοποιήθηκε στη Ρίγα της Λετονίας. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, τα 12 μαθήματα του προγράμματος ALLIANCE “Βιώσιμοι Συγκοινωνιακοί Κόμβοι” παρουσιάστηκαν συνοπτικά από τα αρμόδια Ινστιτούτα (Transport and Telecommunication Institute, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και Fraunhofer). Οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου παρείχαν τροφοδότηση στην ύλη των μαθημάτων και συζήτησαν με τους παρουσιαστές για τις πιθανές προκλήσεις που ενδεχομένως να αντιμετωπίσουν κατά τη διάρκεια του Θερινού Σχολείου το καλοκαίρι του 2017 στη Λετονία.

nathanail-mitropoulos

Στις 21 Οκτωβρίου 2016, ο κ. Μιχαήλ Γκόγκας, ο κ. Ιωάννης Καρακικές και η κ. Μαρία Τσάμη αντιπροσώπευσαν το εργαστήριο Κυκλοφορίας, Μεταφορών και Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας (TTLog) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο σεμινάριο “Νέοι ερευνητές” με τίτλο “Βιώσιμοι συγκοινωνιακοί κόμβοι” που πραγματοποιήθηκε στη Ρίγα της Λετονίας. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, ο κ. Γκόγκας, ο κ. Καρακικές και η κ. Τσάμη έδωσαν από μία παρουσίαση με τίτλο “Evaluation of Urban Freight Transport Policies and Measures: The Case of the Urban Consolidation Center in Graz”, “Simulation Techniques for Evaluating Smart Logistic Solutions for Sustainable Urban Distribution’’ και “Providing Guidance for Transit Managers and Operators in Order to Increase the Quality of Their Services”, αντίστοιχα.

gogas

Το εργαστήριο Κυκλοφορίας, Μεταφορών και Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας (TTLog) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας εκπροσωπήθηκε από την Δρ. Ευτυχία Ναθαναήλ, Δρ. Λάμπρο Μητρόπουλο, κ. Μιχάλη Γκόγκα, κ. Ιωάννη Καρακικέ και κ. Μαρία Τσάμη στο 16ο Διεθνές Συνέδριο Reliability and Statistics in Transportation and Communication (RelStat-16), που διοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Transport and Telecommunication στη Ρίγα της Λετονίας. Η Δρ. Ναθαναήλ έδωσε μια παρουσίαση σχετικά με τα “μεγάλα δεδομένα” και τις μεταφορές.