Νέα

ALLIANCE 9o Δελτίο Τύπου
,

ALLIANCE 9o Δελτίο Τύπου

Κατεβάστε το Δελτίο Τύπου

Παρασκευή 13/10/2017, Βόλος

Σεμινάρια «Νέων ερευνητών» και «Εκπαιδευτών» του έργου ALLIANCE στη Ρίγα, Λετονία

Με γνώμονα την συνεχή στήριξη της βιωσιμότητας των δραστηριοτήτων εκπαίδευσης/ κατάρτισης, η κοινοπραξία του ALLIANCE διοργανώνει δύο σεμινάρια «Εκπαιδευτών» και «Νέων ερευνητών» στις 19-20 Οκτωβρίου 2017, κατά τη διάρκεια του 17ου Διεθνούς Συνεδρίου “Reliability and Statistics in Transportation and Communication” (RelStat-17), το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 21 Οκτωβρίου 2017, στη Ρίγα της Λετονίας.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου των εκπαιδευτών με τίτλο “Experience and impressions after 1st Summer School”, οι εκπαιδευτές και οι συμμετέχοντες στο 1st ALLIANCE Summer School “Sustainable Transport Interchange Program (STIP) – Part 1: Freight transportation” θα παρέχουν ανατροφοδότηση για το πρόγραμμα και ειδικότερα σχετικά με τις επιπτώσεις του στο Transport and Telecommunication Institute (ΤΤΙ). Επιπλέον, θα διοργανωθεί μία συνάντηση συνεργασίας στην οποία θα διεξαχθούν συζητήσεις προκειμένου να αναγνωριστούν οι μελλοντικές ανάγκες. Στη συνάντηση συνεργασίας θα λάβουν μέρος οι εταίροι της κοινοπραξίας του ALLIANCE, εκπρόσωποι των δημόσιων αρχών της Λετονίας, διδάσκοντες του TTI και καθηγητές από πανεπιστήμια της Λιθουανίας και της Εσθονίας.

Στο πλαίσιο του φετινού σεμιναρίου νέων ερευνητών με τίτλο “Sustainable Transport Interchanges”, 20 μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί φοιτητές από τη Λετονία, την Ελλάδα και τη Γερμανία θα παρουσιάσουν το ερευνητικό έργο της ομάδας συνεργασίας τους. Συνολικά, θα δοθούν έντεκα παρουσιάσεις, υπό την επίβλεψη της Aναπλ. Καθηγήτριας Ευτυχίας Ναθαναήλ και της καθηγήτριας Irina Yatskiv (Jackiva).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του έργου (http://alliance-project.eu/) ή επικοινωνήστε με:

Συντονιστής έργου:

Prof. Irina Yatskiv (Jackiva)
Transport and Telecommunication Institute
Ρίγα, Λετονία
Τηλ: +37167100544
Email: Jackiva.I@tsi.lv

Υπεύθυνοι διάχυσης έργου:

Ευτυχία Ναθαναήλ, Γιάννης Αδάμος
Εργαστήριο Κυκλοφορίας, Μεταφορών και Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας (TTLog)
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Βόλος, Ελλάδα
Τηλ: +302421074164, +302421074158

Εmail: enath@uth.gr, giadamos@civ.uth.gr