Νέα

ALLIANCE 6o Δελτίο Τύπου
,

ALLIANCE 6o Δελτίο Τύπου

Κατεβάστε το Δελτίο Τύπου

Δευτέρα 12/06/2017, Βόλος

ALLIANCE: 10η Διεθνής Ημερίδα Διδακτορικών Σπουδών στο τομέα των logistics στο Μαγδεμβούργο, Γερμανία.

To έργο ALLIANCE υποστηρίζει τη 10η Διεθνή Ημερίδα Διδακτορικών Σπουδών στο τομέα των logistics, η οποία φιλοξενείται από το Ινστιτούτο Otto von Guericke University’s Institute of Logistics and Material Handling Systems σε συνεργασία με το το Fraunhofer Ινστιτούτο Λειτουργίας και Αυτοματισμού στις 20 Ιουνίου 2017, στο Μαγδεμβούργο της Γερμανίας.

Οι συμμετέχοντες από την Κούβα, τη Γαλλία, την Ελλάδα, την Ουγγαρία, τη Λετονία, την Ουκρανία και τη Γερμανία θα παρουσιάσουν την πρόσφατη έρευνα που εκπονούν στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας. Συνολικά, στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται 17 ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις που εστιάζουν στους θεματικούς τομείς: «βελτιστοποίηση και αποτελεσματικότητα στην εφοδιαστική αλυσίδα», «εφοδιαστική αλυσίδα και δίκτυα» και «καινοτομία και τάσεις στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας». Σύμφωνα με τα θέματα που παρουσιάζονται, θα οργανωθούν επίσης θεματικές ομάδες συζήτησης για να εμπνεύσουν τις εκπονούμενες διδακτορικές διατριβές και τις περαιτέρω επιστημονικές συνεργατικές δραστηριότητες.

Το έργο ALLIANCE εκπροσωπείται σε αυτή την εκδήλωση από επτά νέους ερευνητές, οι οποίοι είναι μέλη των συνεργατικών ερευνητικών ομάδων του προγράμματος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με:

Συντονιστής έργου:

Prof. Irina Yatskiv (Jackiva)
Transport and Telecommunication Institute
Ρίγα, Λετονία
Τηλ: +37167100544
Email: Jackiva.I@tsi.lv

Υπεύθυνοι διάχυσης έργου:

Ευτυχία Ναθαναήλ, Γιάννης Αδάμος
Εργαστήριο Κυκλοφορίας, Μεταφορών και Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας (TTLog)
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Βόλος, Ελλάδα
Τηλ: +302421074164+302421074158
Email: enath@uth.grgiadamos@civ.uth.gr

Η επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.alliance-project.eu