Νέα

ALLIANCE 14o Δελτίο Τύπου
,

ALLIANCE 14o Δελτίο Τύπου

Κατεβάστε το Δελτίο Τύπου

ALLIANCE Final Conference, Young Researchers’ και Train-the-Trainers’ Seminars στη Ρίγα, Λετονία

Για την καλύτερη διάχυση των ευρημάτων και των αποτελεσμάτων του έργου και για την υποστήριξη της βιωσιμότητας των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, το έργο ALLIANCE διοργανώνει το ALLIANCE Final Conference, το Young Researchers’ Seminar και το Train-the-Trainers’ Seminar στην Ρίγα της Λετονίας κατά τη διάρκεια του 18th International Conference on RELIABILITY and STATISTICS in TRANSPORTATION and COMMUNICATION (RelStat-18), το οποίο θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 20 Οκτωβρίου 2018.

Το ALLIANCE Final Conference στοχεύει στο να συγκεντρώσει ερευνητές, επαγγελματίες και εμπλεκόμενους φορείς από τη Λετονία και την Ευρώπη, προκειμένου να διαχυθούν τα αποτελέσματα του έργου καθώς και να πραγματοποιηθούν συζητήσεις για τις τάσεις και νέες προοπτικές των βιώσιμων αστικών κέντρων. Στο πρώτο μέρος του ALLIANCE Final Conference θα γίνει μια σύνοψη των κυριότερων αποτελεσμάτων του έργου και οι ομάδες συνεργασίας θα παρουσιάσουν στο πλαίσιο ενός Poster session τα βασικά ευρήματα της τριετούς κοινής ερευνητικής συνεργασίας τους. Στο δεύτερο μέρος, εκπρόσωποι φορέων στο τομέα των μεταφορών από τη Λετονία θα κληθούν να συζητήσουν σχετικά με τις προκλήσεις και τις νέες τάσεις στον τομέα.

Το Train-the-Trainers’ Seminar θα εστιάσει σε ζητήματα εκπαίδευσης και κατάρτισης με επίκεντρο την ψηφιοποίηση και τη μακροχρόνια εκπαίδευση, ενώ το σεμινάριο των νέων ερευνητών, με τίτλο “Sustainable Transport Interchanges” θα δώσει τη δυνατότητα σε 15 μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές από τη Λετονία, την Ελλάδα και τη Γερμανία να παρουσιάσουν την ερευνητικό έργο της ομάδας συνεργασίας τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο επικοινωνήστε με:

Συντονίστρια έργου: Υπεύθυνοι διάχυσης των αποτελεσμάτων του έργου:
Irina Yatskiv (Jackiva)
Transport and Telecommunication InstituteRiga, LatviaTel: +37167100544

Email: Jackiva.I@tsi.lv

Ευτυχία Ναθαναήλ, Γιάννης Αδάμος Traffic, Εργαστήριο Κυκλοφορίας, Μεταφορών και Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας (TTLog) Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Βόλος, ΕλλάδαΤηλ: +302421074164, +302421074158Email: enath@uth.gr, giadamos@civ.uth.gr

ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://alliance-project.eu/