Νέα

Συμμετοχή του TTLog στο ALLIANCE Final Conference και Relstat-2018 Conference

Συμμετοχή του TTLog στο ALLIANCE Final Conference και Relstat-2018 Conference

Στις 17-20 Οκτωβρίου 2018, ο Δρ. Ιωάννης Αδάμος, ο κος Ιωάννης Καρακικές και η κα Μαρία Καρατσόλη, μέλη του Εργαστηρίου Κυκλοφορίας Μεταφορών και Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας (TTLog) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας συμμετείχαν στο ALLIANCE Final Conference “Sustainable urban interchanges: Trends and new prospects” και στο 18th International Multi-Conference “Reliability and Statistics in Transportation and Communication” (Relstat-2018), που έλαβε χώρα στη Ρίγα της Λετονίας.
Κατά τη διάρκεια του ALLIANCE Final Conference, ο Δρ. Αδάμος, ο κος Καρακικές και η κα Καρατσόλη παρουσίασαν μια σύνοψη των κυριότερων ερευνητικών αποτελεσμάτων των ομάδων συνεργασίας που συμμετείχαν στο πλαίσιο του έργου ALLIANCE.

_OB54257_web

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου RelStat-2018, ο Δρ. Αδάμος παρουσίασε την εργασία με τίτλο “Environmentally Friendly Transport Interchanges: Active Travel Accessibility and Policy”, η οποία εκπονήθηκε από κοινού από τον κο Βησσαρίωνα Μαγγίνα, Καθ. Ευτυχία Ναθαναήλ, κα Μαρία Τσάμη, Prof. Irina Yatskiv και Ms. Evelina Budilovich. Αντίστοιχα, ο κος Καρακικές και η κα Καρατσόλη παρουσίασαν το έργο τους με τίτλο “Techniques for Smart Logistics Solutions’ Simulation: A Systematic Review”, η οποία εκπονήθηκε από την Καθ. Ευτυχία Ναθαναήλ και τον Dr. Mihails Savrasovs, και “Exploring the Potential of Social Media Content for Detecting Transport-Related Activities”από τους Dmitry Pavlyuk και Καθ. Ευτυχία Ναθαναήλ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ALLIANCE Final Conference και το Συνέδριο RelStat-2018 μπορείτε να βρείτε εδώ και εδώ.