Νέα

Συμμετοχή του TTLog στο 2ο Θερινό Σχολείο του ALLIANCE project στη Ρίγα της Λετονίας

Συμμετοχή του TTLog στο 2ο Θερινό Σχολείο του ALLIANCE project στη Ρίγα της Λετονίας

Το δεύτερο θερινό σχολείο του ALLIANCE project με τίτλο “Sustainable Transport Interchanges Program (STIP) – Part II: Public Transport Systems: from research to decision making”, πραγματοποιήθηκε στη Ρίγα της Λετονίας από τη 1 έως 7 Ιουλίου 2018. To Εργαστήριο Κυκλοφορίας, Μεταφορών και Διαχείρισης Εφοδιαστικής Εφοδιαστικής Αλυσίδας (ΤΤLog) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (ΠΘ) ήταν συνδιοργανωτής του σχολείου μαζί με το Transport and Telecommunication Institute (TTI) και το Fraunhofer Institute for Factory Operation and Automation (IFF). Tο σχολείο παρακολούθησαν συνολικά 27 μεταπτυχιακοί φοιτητές και διδακτορικοί φοιτητές, μεταδιδακτορικοί ερευνητές και ακαδημαϊκο προσωπικό από τις τρεις χώρες της κοινοπραξίας του έργου ALLIANCE.

Το εργαστήριο TTLog εκπροσωπήθηκε από τη διευθύντριά του Αναπλ. Καθηγήτρια Ευτυχία Ναθαναήλ και τον Δρ. Ιωάννη Αδάμο οι οποίοι παρέδωσαν συνολικά επτά διαλέξεις. Το σχολείο παρακολούθησαν τρεις μεταπτυχιακοί φοιτητές του ΠΘ η κα Θεονύμφη Ξυδιανού, η κα Κλειώ Μήλια και ο κος Κωνσταντίνος Μπόγκας ως νέοι ερευνητές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το 2ο Θερινό Σχολείου του ALLIANCE project, κάντε κλικ εδώ για να δείτε την ατζέντα.

1

2

3

4

20180705_172445